Firmaaftaler

man in massageMassage på arbejdspladsen bliver mere og mere almindeligt, da det kan være med til at forebygge skader, hindre sygdom og forbedre arbejdsmiljøet.

Firmamassage betaler sig!
Intet sygefravær er vel en virksomhedsleders lidt utopiske drøm, men at have et godt arbejdsmiljø og tage forebyggende initiativer er et realistisk mål. Fysiurgisk massage kan give et værdifuldt bidrag til at nå dette mål. Det gælder både inden for arbejdsområder hvor der er en del ensidigt og gentagende arbejde, men også arbejdsområder med større fysisk belastning af kroppen.
Desuden skal værdien af personligt velvære ikke underkendes som en faktor i forhold til almindelig arbejdsglæde og tilbuddet om massage bruges i mange virksomheder til både at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

Firmamassage og medarbejdertrivsel i Silkeborg Bogtryk
Underdirektør Torben Jensen, siger om deres erfaring med firmamassage:

  • Medarbejdernes trivsel er vigtig for os. Tilbud om massage er med til at give trivsel. Og så gør det da heller ikke noget, at nogle småskavanker bliver taget i opløbet inden det giver sygemeldinger.
  • Samarbejdet med Klinik24 er yderst tilfredsstillende. Merete er blevet et naturligt og frisk pust i virksomheden. Vi har valgt mulighed for bruttolønsordning og har som virksomhed meget lidt administration af massageordningen.

Faste firmaaftaler – læs mere her

Priser og Skatteforhold – læs mere her

Massage ved særlige lejligheder
Der tilbydes også massage adhoc. Det kan være en belønning for en særlig indsats både i egen virksomhed eller ved samarbejdspartner!

Top