Firmaaftaler priser

Faste firmaaftaler – hvordanwellnessmassage_small
Der aftales normalt en fast ugedag hvor der tilbydes massage. Al administration af massageaftaler og booking kan Klinik24 stå for såfremt dette ønskes.

I skal stille et lokale til rådighed. Massagebriks mv. medbringes af Klinik24.

Hvad koster det
Prisen er 180 kr. for 30 minutters massage (25 min + tid til omklædning). Medarbejderne skal selv medbringe lagner og håndklæder. Dette kan dog lejes for et mindre beløb.

Kørsel og køretid er indeholdt i ovennævnte priser, hvilket dog kræver at der er mindst 6 personer pr. gang og at det er inden for en radius af 15 km fra Klinikken. Ellers laves individuel aftale om kørsel og medgået tid.

Der er mulighed for forskellige betalingsmodeller. Her er nogle eksempler på hvordan det kan foregå:

  • Medarbejderne betaler fuld pris direkte til Klink24 ved behandlingen.
  • Bruttolønsaftale. Medarbejderne trækkes fast beløb hver måned i lønnen (laves tillæg til ansættelsesaftalen) – og der sendes faktura til firmaet.
  • Firmaet betaler hele massagen.
  • Firmaet betaler en del af massagen – resten betales af medarbejderne selv – evt. via bruttolønsaftale.

Skatteforhold bruttolønsaftale
Massage er skattefri for medarbejderen, hvis der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Da der er tale om fysiurgisk massage vil det altid have behandlende karakterer.

Det er godkendt af SKAT, at der laves ordning med nedgang i bruttolønnen. Der skal være tale om fast nedgang i lønnen hver måned for et antal planlagte behandlinger fx 2 pr. måned. Lønnedgangen skal være der, selv om der kun foretages 1 behandling fx pga. ferie.

Se folder om firmamassage

Tillæg til folder om firmamassage hos Klinik24

Top