Firmamassage

Firmamassage betaler sig!

Massage på arbejdspladsen bliver mere og mere almindeligt, da det kan være med til at forebygge skader, hindre sygdom og forbedre arbejdsmiljøet.

firmamassage

Intet sygefravær er vel en virksomhedsleders lidt utopiske drøm, men at have et godt arbejdsmiljø og tage forebyggende initiativer er et realistisk mål. Fysiurgisk massage kan give et værdifuldt bidrag til at nå dette mål. Det gælder både inden for arbejdsområder hvor der er en del ensidigt og gentagende arbejde, men også arbejdsområder med større fysisk belastning af kroppen.
Desuden skal værdien af personligt velvære ikke underkendes som en faktor i forhold til almindelig arbejdsglæde og tilbuddet om massage bruges i mange virksomheder til både at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

Faste firmaaftaler – hvordan

Der aftales normalt en fast ugedag hvor der tilbydes massage. Al administration af massageaftaler og booking kan Klinik24 stå for såfremt dette ønskes.

I skal stille et lokale til rådighed. Massagebriks mv. medbringes af Klinik24.

Hvad koster det

Prisen er 180 kr. for 30 minutters massage (25 min + tid til omklædning). Medarbejderne skal selv medbringe lagner og håndklæder. Dette kan dog lejes for et mindre beløb.

Kørsel og køretid er indeholdt i ovennævnte priser, hvilket dog kræver at der er mindst 6 personer pr. gang og at det er inden for en radius af 15 km fra Klinikken. Ellers laves individuel aftale om kørsel og medgået tid.

Der er mulighed for forskellige betalingsmodeller. Her er nogle eksempler på hvordan det kan foregå:

  • Medarbejderne betaler fuld pris direkte til Klink24 ved behandlingen.
  • Bruttolønsaftale. Medarbejderne trækkes fast beløb hver måned i lønnen (laves tillæg til ansættelsesaftalen) – og der sendes faktura til firmaet.
  • Firmaet betaler hele massagen.
  • Firmaet betaler en del af massagen – resten betales af medarbejderne selv – evt. via bruttolønsaftale.

Skatteforhold bruttolønsaftale

Massage er skattefri for medarbejderen, hvis der er tale om behandling eller forebyggelse af en arbejdsbetinget skade. Da der er tale om fysiurgisk massage vil det altid have behandlende karakterer.

Det er godkendt af SKAT, at der laves ordning med nedgang i bruttolønnen. Der skal være tale om fast nedgang i lønnen hver måned for et antal planlagte behandlinger fx 2 pr. måned. Lønnedgangen skal være der, selv om der kun foretages 1 behandling fx pga. ferie.

Se folder om firmamassage

Tillæg til folder om firmamassage hos Klinik24

Massage ved særlige lejligheder

Der tilbydes også massage adhoc. Det kan være en belønning for en særlig indsats både i egen virksomhed eller ved samarbejdspartner!

Top