Laserterapi

Laserterapi – hvad er det?
Laserterapi er behandling som foregår med laserlys som overfører koncentreret energi til cellerne, som udnytter energien fra laserlyset og derved fremmes kroppens naturlig helbredelsesproces.
Laser er meget rent lys med evnen til at trænge dybt ind i vævet. Laserlyset stimulerer den enkelte celle på samme måde som sollyset giver energi til planter.

Resultater af laserterapi
Helingstiden for akutte skader reduceres med op til 75%. Virus og bakterieinfektioner bekæmpes hurtigt og effektivt.

Eksempler på behandlingstidhelingskurve_web

  • Forstuvning hele fuldstændigt på 6-8 dage
  • Forkølelsessår forsvinder på 2-3 dage
  • Tennisalbue kureres på 4-5 behandlinger
  • Skinnebenssår hele op på 2-3 uger
  • Musearm kureres på 4-5 behandlinger
  • Gigtsmerter lindres betydeligt

Læs her om de behandlinger som Klinik24 tilbyder.

BivirkningerLaserterapi gør ikke ondt og der er ingen bivirkninger. Der er højest tale om behandlingsreaktioner i form af en forøget irritation, uro og murren i det behandlede område. Dette er ganske normalt og aftager i løbet af 12-24 timer.

Dog er der visse områder som ikke bør behandles, såfremt man er gravid, epileptiker, hjerte- og cancerpatient.  Gør opmærksom på dette inden behandlingen.

Lidt tekniske forklaringer om brug af lasernavne
Der bliver brugt flere navne om den sammebehandlingsform. Den internationalt anerkendte betegnelse er LLLT, Low Level Laser Therapy. Andre kalder det Biostimulerende LaserTerapi med forskellige kaldeavne: soft laser, cold laser, low intensity laser, lavenergilaser.

Top