Creme produkter

Køb produkter fra AHAVA produceret ved Dødehavet

Dødehavet ligger på jordens laveste punkt, hele 410 meter under havoverfladen. Her er rb020_dermudbodycreamklimaet tørt og består hovedsagligt af ørken. Men området er fyldt med kontraster; i modsætning til navnet er Det Døde Hav fyldt med – og omgivet af liv.

I vandet og langs strandene findes der livsvigtige mineraler og plejende mudder. Det Døde Hav har verdens højeste koncentration af mineraler, hele 32 %. Det er desuden beriget med gavnlige proteiner stammende fra fossiler og alger. Omkring Dødehavet findes et væld af planter som kan benyttes til lindring og regenerering af huden.

 

Health & Beauty cremeprodukter fra Israel

Health & Beauty fremstiller kvalitets hud-, krop- og hårplejeprodukter til hele verden. Disse kosmetikprodukter er baseret på mineraler fra Det Døde Hav, beriget med vitaminer, planteekstrakter og aromatiske olier. Kosmetikprodukter er fremstillet i henhold til internationale produktionsregler som ISO og GMP. Desuden er alle kosmetikprodukter IKKE testet på dyr, og de fleste af dem er fri for parabener. Produkterne er certificeret af det israelske sundhedsministerium.

Køb produkterne i webshoppen.