Gravidmassage til gavn for dig og dit barn

Gravidmassage er en blid form for massage, specielt udviklet til gravide. Massagen gives med henblik på velvære og afslapning.

Gravidmasgravidmassagesage kan afhjælpe de fysiske gener såsom lænde- og rygsmerter, iskias, hovedpine, hævede ben, væske i ben, træthed, søvnløshed, lægkramper. Massage øger blodcirkulationen, afhjælper stress (godt for babyen) og kan hjælpe på bækkensmerter.

Kroppen går gennem mange forandringer under en graviditet og det kan svære svær at passe på den i en hektisk hverdag. Massage kan give et pause i det travle liv og hjælpe den gravide til at komme i kontakt med kroppen og ikke mindst med sit barn. Et forløb af gravidmassage kan være med til at gøre kroppen mere klar til det store øjeblik og kan være med til at skabe en tilstand af afslappet velvære som giver det ekstra overskud en fødsel kræver.

Hvornår kan man få gravidmassage?

Gravide må få massage under hele graviditeten og der gælder de samme forholdsregler som ved alle andre massager. Det er ikke farligt; – fosteret ligger godt beskyttet i livmoderen.
 

Hvordan?

Gravidmassage tager en time. Vi aftaler om det skal være massage til hele kroppen – eller der primært skal fokuseres på de områder hvor du føler dig mest spændt. Der er pude til briksen, hvor der er “hul til maven”.

Lidt mere om gravidmassage  og dens virkning

Kroppen har et føl-dig-godt-hormon (også kaldet kærligheds hormonet) og knyttet til de traditionelt kvindeligt kvaliteter. ​Hormonet øger velbefindende både hos den, der giver, og den, der modtager berøring/massage. Man bliver roligere og mere harmonisk, samtidig med at stress og angst dæmpes. En anden gunstig effekt er, at blodtrykket sænkes, og at smertetærsklen øges. Endelig har det pågældende hormon den effekt, at det gør os mere udadvendte, nysgerrige og modtagelige for social kontakt.
​​Hormonet frigøres ved amning og fødsel, ved varme og berøring/massage og muligvis ved andre stimuli som venlige tonefald, ansigtsudtryk og fællesskab.

 

Se pris.

Book tid med onlinebooking.