Fysiurgisk Massage

Øget velvære – og behandling.

Fysiurgisk massage er både velvære og behandlende massage, hvor der arbejdes i dybden af musklerne med hænderne. Der bliver taget godt ved, så massagen er effektiv til at løsne op i muskelvævet og fjerne affaldsstoffer, der igennem længere tid har fået lov til at hobe sig op og skabe problemer. Det kan fx være spændinger og smerte ved ensidigt gentaget arbejde eller ved at sidde meget ved en computer. Det kan give hovedpine og spændinger, som kan afhjælpes ved fysiurgisk massage.

Regelmæssig massage giver større overskud, velvære samt fornyet energi. Man behøver ikke nødvendigvis at fejle noget for at få fysiurgisk massage, da behandlingen også har en forebyggende fysiurgisk massageeffekt, der styrker kroppens immunforsvar, så den bliver stærkere over for udefra kommende påvirkninger.

Massage forbedrer blodcirkulationen og hjælper således blodkar-systemet med at bringe ilt og næringsstoffer til celler, væv og indre organer, så affaldsstofferne  på denne måde udskilles bedre.
 

Sådan virker massagen

Massage virker ved at øge smidighed, forbedre muskelbalance, stimulere kredsløbet, aktivere immun-systemet samt virke smertestillende på ømme holdningsmuskler. Herved får kroppen lettere ved at skille sig af med affaldsstofferne, hvilket medfører større bevægelse i kroppens muskler og led.

Massagen øger desuden dit psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spænding, tristhed, forvirring og træthedsoplevelser. Når man dyrker meget sport, er det vigtigt at få regelmæssig massage. Massagen fjerner mælkesyren i musklerne, som opstår ved træning. Behandlingen giver smidige muskler og styrker kredsløbet, hvilket giver en større ydeevne og nedsætter risikoen for skader.
 

Book tid med onlinebooking.

Se priser.