Fodbehandling

Fodpleje – det består en fodbehandling af.

Fodbehandling

En luksus fodbehandling består af et afslappende og blødgørende fodbad efterfulgt af klipning og slibning af negle samt beskæring af hård hud, ligtorne eller andre problemområder. Behandlingen afsluttes med fodmassage. Der er afsat op til 40-45 minutter til behandlingen som koster 300 kr. Der tilbydes fodbehandlinger i klinikken, men også behandling i eget hjem for personer som ikke har mulighed for at komme til klinikken. Her beregnes et mindre kørselstillæg på 50 kr. inden for en radius af 10 km.

Fødderne skal bære dig hele livet!

Føddernes betydning for godt velvære og et sundt helbred bliver ofte undervurderet. Fødderne skal bære dig hele livet. Mange går adskillige kilometer i løbet af en dag – på arbejde eller i fritiden – men i modsætning til andre områder af kroppen, må fødderne stort set klare sig selv uden eftersyn og behandling.

Både sundere og pænere

En fodbehandling giver dig sundere fødder som er mere forberedte på at bære dig igennem livet. At de så også bliver bløde og smukke at se på, gør vel heller ikke noget.

Hvem har brug for behandling

Fodpleje henvender sig til langt bredere målgruppe end de fleste forestiller sig. Det er fra ældre som har svært ved selv at varetage den almindelige fodbehandling, til de som har fodproblemer, og de som ser værdien i velvære og forkælelse af fødderne.

Mulighed for let fodbehandling

Det er muligt at få en let fodbehandling, såfremt der kun er lidt hård hud og det primært handler om klipning af negle. Der er forsat fodbad og let fodmassage med i behandlingen. Der er afsat 25 minutter til behandlingen som koster 200 kr. Denne behandling kan ikke være en førstegangsbehandling og kan kun bestilles efter aftale.

Særpris for pensionisterfodbehandling pensionistpris

Pensionister kan få normal luksus fodbehandling til 250 kr. i stedet for normalprisen på 300 kr. Betingelsen er dog at behandlingen er i formiddagstimerne imellem kl. 8.00 – 12.00.
Det er ikke muligt at købe gavekort eller få udebehandling med pensionistrabat. Bestil normal fodpleje via Onlinebooking og du får behandlingen til rabatpris, når du kommer.

Mulighed for neglelak

Mulighed for neglelak til særpris i forbindelse med fodbehandling – læs mere.

Book tid med onlinebooking