Hårfjerning med voks

Voksbehandling udføres med Lycon voks

En voksbehandling med Lycon er en af de mest skånsomme hårfjerningsmetoder og fjerner effektivt hår helt ned til 3 millimeters længde.
Fordi Lycon er stripsfri, stivner produktet direkte på huden, og voksen får således fat i mange flere hår end ved andre hårfjerningsmetoder.
Når produktet er stivnet, hives det hurtigt af, og resultatet er helt glat hud på området. Metoden er skånsom, idet voksen ikke klæber fast til huden, og derfor kan der også vokse flere gange samme sted, uden at du bliver meget øm.
Fordi hårene bliver revet ud med hårsæk, forbliver du hårfri i flere uger efterfølgende. Ud over det oplever mange, at hårene bliver mere fine og færre over tiden, og derfor er du måske en af de heldige, der ikke behøver at vokse dig særligt ofte.

Modsat barbering, hvor hårene bliver skåret over og har en tendens til at gro ud og være ”grove”, bliver de revet ud med Lycon voks. Det betyder også, at hårene kommer ud og er finere end ved en barbering.
Med en Lycon voksbehandling slipper du for at skulle barbere dig hver eller hver anden dag, og at din hud bliver rød og irriteret, fordi skraberen er hård og river din hud op. Du slipper også for at bruge timer foran forstørrelsesspejlet med en pincet, uden at opnå et optimalt resultat.

Lycon voksbehandling udføres både som enkeltstående behandling eller sammen med fodbehandling.

I august måned er introduktionsprisen for voksbehandling af underben inkl. knæ 150 kr. mod normalpris 225 kr.

Der tilbydes også hårfjerning af arme og lænd.

 

Priser:

  • Underben fra knæ og ned: 200 kr.

 

Book tid med onlinebooking