Health & Beauty Shampoo til tørt hår – 780 ml

kr. 128,00

Indhold: 780 ml
Kategori:

Beskrivelse

For tørt og farvet hår

Håret er blandt de ting ved vores udseende som bliver mest lagt mærke til, og det  kræver konstant pleje. I tillæg til sol, vind, tørhed,  kemikalier brugt ved hårfarvning, eksponering for saltvand og hårdt vand, overforbrug av hårprodukter ,  vil spænding og ubalance skade hårets kvalitet og det bliver tyndere, tørt, skørt og filtret. For alle disse forhold blev denne shampoo udviklet som er bedre end noget andet som finnes på markedet.

Shampooen indeholder ekstrakter av Sea-Nød fra Rusland og indeholder mange kendte specialegenskaber. Den indeholder proteiner som rehabiliterer håret, med mange aromatiske olier, vitamin E, provitamin B5, solstrålefiltre og et kompleks av Dødehavsmineraler for reperation, styrkning og genopbygning av håret og for at forebygge falmning af farve. Denne specielle kombination indeholder ingredienser som jojobaolie, Sea-Nødolie, gulerodsolie, druekerneolie, mandelolie, olivenolie, argannødolie, honning og palmeolie, som trænger ind i hovedbunden, tilfører næring, reparerer og omgiver håret med et lag av naturlig beskyttelse.

Resultat: Håret ser sundt ud, bliver tykt, fleksibelt og får en herlig duft.

Anbefales for tørt eller farvet hår og for hår med tendens til at blive tyndt. Egnet for hele familien, til brug hver dag.

Yderligere information

Vægt115 g